Personuppgiftsbehandling
Personuppgiftsbehandling

Senast uppdaterad: 2021-09-22

Personuppgifter

Genom att handla hos Pepolution AB accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. Pepolution, org nr 559321-7739, är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera exempelvis när du ingår avtal med oss (din bokning) samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov. Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter. Har du några frågor rörande vår behandling av dina personuppgifter eller denna policy, kan du när som helst kontakta oss  på info@pepolution.com

Vad är personuppgifter?  

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.  

Vilka uppgifter lagrar vi? 

För att kunna hantera din bokning samt svara på frågor relaterat till dessa lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik. 

Vi lagrar även eventuella anteckningar som tas i samband med Peptalk. 

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen. 

Syften och rättsliga grunder för behandlingen 

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Vad gäller Peptalk inkluderar detta personuppgiftsbehandling som sker för att kunna utföra dessa samtal och eventuella anteckningar som tas i samband med dessa samtal. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.  

Betalleverantör  

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med fakturering sparas även personnummer hos betalleverantörer. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.  

Nyhetsbrev 

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder MailChimp för utskick av nyhetsbrev.  

Dina rättigheter 

  • Rätten till tillgång. Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format 
  • Rätt till rättelseDu har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig 
  • Rätten att bli glömd. Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen). 

Så skyddar vi dina personuppgifter 

Vi använder oss av industristandarder som SSL för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.  

Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci